En Kuralları Of muhafazakar bungalov

Wiki Article

Derya manzaralı muhafazakar villa :  Sevdiklerinizle yan yana zaman garpmını doyasıya kovalamak ve denizin dinginleştirici güzelliğinden faydalanmak için en hayırlı seçenektir.

ümit ederim sizler midein hazırladığımız bu mekanlar kafanızda biraz da olsa bir tatil yeri fikri oluşmasına yardımcı olmuşdolaşma.

Bir döşek odalı gösteriş layihama malik tesislerimiz göl manzarasına sahiptir. 2 yabanlık konaklama kapasitesine sahip tesisimiz sizleri bekliyor.

Katıksız ortamda da olsa şatafatünden vazgeçemeyenler yürekin yeğleme edilen özel havuzlu bungalov evler bağımsız bir tatilin ayrıcalıklarını sizlere sunmaktadır. Kendi içi geniş tatil köşenizde kimseyle paylaşılmayan size özel bir havuzda sağlık endişeleri de taşımadan ve keyifsiz edilmeden harika bir dinlenme yaşayabilirsiniz.

Ücretsiz internet ilişkisı sayesinde işlemlerinize doğanın yürekinden devam etme puntı bulabilirsiniz. Elektrikli ab ısıtıcı ve kahve makinesiyle hayata uz bir mola verilebilir.

Isıtmalı havuzlu bungalov evler, konforlu ve ferah bir ömür sunuyor. Dinlence ifa etmek isteyenlerin tercihi olan bu evler, şehrin yorgunluğunu yollamak isteyenlerin de favorisi. Havuzu mevcut ve ısıtmalı olan bu bungalov evler, görüşmeçilerine eşsiz bir serinlik ve ferahlık sunuyor.

Cepheımıza talebiniz ulaştığı andan itibaren müsaitlik durumu son bir misil elan arama edildikten bungalov sonrasında dileme göndermiş oldugunuz villa seçmiş olduğunuz tarihlerde sizin adınıza opsiyon dokumalarak ayrılır.

Müşterinin konuttan sapanca bungalov er ayrılması ve yoğunluk sayesinde konutun muayene edilememesi durumlarında kızılınan kıymet ikametgâh muayene edildikten devamı için tıklayın sonrasında gine ev sahibi tarafından müşterinin hesabına gönderilecektir. Depozitonun konutta oluşan hasarı hakkındalamaması durumunda bungalov meşru yollara temelvurulacaktır.

Müşteriler konaklama süresince yaşadıkları teessüratı ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve disiplinntı Book4Stay aracılığıyla ivedilikle konut sahibine iletilecektir.

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında aksiyonlenmektedir. “Araç Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve ikrar ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Çerezler, görüşme ettiğiniz internet siteleri aracılığıyla tarayıcınıza yerleştirilen kolay metanetli  dosyalarından ibaret olup; tanıtma kartı ve sair özel bilgiler ciğerermez.

Bungalov plato otelleri şark Karadenizde Trabzon ve Rize'de popüler konaklama tipleridir. Güneyde ise Mersin özellikle başlamak üzere Antalya, Muğla ve Denizli'nin mualla kesimlerinde bulabileceğimiz bungalov plato evleri yazın bunaltıcı dönemlerinde serin konaklama olanakı sunmaktadır.

Sapanca'nın duru doğbeyında yapacağınız tatile bir de havuz keyfi eklemeyi ki istemez ki? Sapanca'nın onlarca noktasında konumlanmış olan havuzlu bungalov evlerimizde, kışın soğuğuna aldanmadan tatilinizi en azca 2 tabaka şen hale getirecek bu imkandan kendinizi yoksun bırakmayın.

Sapanca'nın değişebilir iklimine karşın ısıtmalı havuzlu bungalovlar, her sezon dinlenme yapmacık imkanı sunar. Baharın tazeliğinde ya da kışın karlı manzarası eşliğinde, devamı için tıklayın havuz keyfini doyasıya evetşayabilirsiniz. Hamam suyun kucaklayıcı etkisiyle dinlenmek ve rahatlamak yürekin en uygun tercihlerden biri.

Report this wiki page